Spring naar content

REScue013 verlaagt de energierekening van jouw studentenhuis!

Met een dikke trui op de bank, korter douchen en alle ramen en deuren dicht houden. Iedereen weet nog wel hoe ze afgelopen winter door zijn gekomen. Veel studenten deden en doen er alles aan om de energierekening zo laag mogelijk te houden. In samenwerking met de gemeente Tilburg en de Energiebox start JongRES een actie om jou en je huisgenoten te helpen met geld te besparen op de energierekening. Dit doen we met het team van REScue013.

Meld je aan, dan komt er gratis een energiecoach van Energiebox over de vloer in jouw studentenhuis. De energiecoach geeft jou en jouw huisgenoten een advies op maat. Vaak bestaat dit uit energiebesparende maatregelen zoals radiatorfolie en tochtstrips. Deze maatregelen brengen jullie meteen samen met de coach aan in huis. Ook kun je al jouw vragen over energie besparen aan de energiecoach stellen. Het resultaat? Een lagere energierekening! Met deze besparing organiseer je een leuk huisfeestje, spaar je voor een minor in het buitenland of geef je een rondje in jouw favoriete kroeg. Aanmelden kan wanneer jouw studentenhuis in de gemeente Tilburg staat en minimaal 75% van jouw huisgenoten studeert. En het mooie is dat het advies en de aangebrachte producten volledig gratis zijn, hiervoor hoeft de portemonnee niet open.

Waarom REScue013?

 

Afgelopen jaar zijn de energieprijzen flink gestegen. Steeds meer mensen komen in de knel met het betalen van de rekeningen. Ook studenten hebben hier last van. Vaak komen studenten(huizen) niet in aanmerking voor regelingen ter compensatie van de hoge energiekosten. Zij ontvangen geen energietoeslag. JongRES en de gemeente Tilburg vinden dat studenten recht hebben op een zo zorgeloos mogelijk studentenleven. Daarom helpen we studenten met energie besparen om zo de energierekening zo laag mogelijk te houden.

WhatsApp Image 2022-12-20 at 19.22.51 (1)

Advies op maat

De energiecoach van Energiebox komt langs in jouw studentenhuis. De energiecoach geeft een uitgebreid advies op maat over de energiebesparende maatregelen die jullie kunnen nemen. Heb je vragen over energie besparen? Deze kun je direct aan de energiecoach stellen.

WhatsApp Image 2022-12-20 at 19.23.43 (1)

Energiebesparende maatregelen

Samen met de energiecoach brengen jullie energiebesparende maatregelen aan in het studentenhuis. Denk bijvoorbeeld aan radiatorfolie en tochtstrips.

Wie is JongRES?

Bij JongRES hebben we allemaal dezelfde visie: een zekere en duurzame toekomst. Dat is waar we voor gaan. We zijn de stem van en voor de toekomst. Binnen alle regio’s nemen we het op voor de belangen van onze generatie en de generaties die nog gaan komen. Wil je meedenken over dit soort vraagstukken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden