Pierre Kas (Midden)

Ik ben een creatieve en ondernemende denker met een interesse in duurzame ontwikkelingen. Ik woon in Amsterdam en werk in de Kop van Noord-Holland als adviseur duurzaamheid bij de gemeente Hollands Kroon. Hier houd ik me naast de energietransitie ook bezig met de circulaire economie en klimaatadaptatie.

Wat motiveerde je om coördinator voor gewest Midden worden?

In mijn eigen RES-regio merkte ik op dat er weinig tot geen jongeren of young professionals betrokken waren bij de totstandkoming. Hier wil ik verandering in brengen!

Wat wil je bereiken met JongRES in gewest Midden?

Een plek aan tafel voor jongeren om mee te praten over de toekomst van het energielandschap. Dit wil ik bereiken door in elke RES een netwerk op te bouwen voor- en door jongeren en young professionals.

Wat is volgens jou extra belangrijk voor jongerenparticipatie in gewest Midden?

Een duurzaam netwerk opbouwen dat ook na de RES 1.0 nog blijft voortbouwen op de toekomstplannen. De RES is een voortdurend proces, en zo zie ik de jongerenparticipatie die hierbij hoort ook.

Waar ga jij de komende tijd mee bezig namens JongRES?

Mijn bestaande netwerk benutten en uitbreiden. Door zoveel mogelijk hengels uit te gooien in de regio’s hoop ik naast begrip ook aansluiting te vinden!

Linkedin pagina: https://www.linkedin.com/in/pierre-kas-91470490/
JongRES Emailadres: midden@jongresnederland.nl
Telefoonnummer: 0623257283