Spring naar content

Verkiezingsdebat Provinciale Staten in Groningen

Groningen

21 juni 2023

Bij JongRES geloven we in jongerenparticipatie en het belang van hun betrokkenheid bij de energietransitie. Daarom organiseren we op vrijdag 3 maart een bruisend debat over de energietransitie in de provincie Groningen in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 2023.

Tijdens het debat zullen de politieke partijen hun visie op de toekomst van de energietransitie in Groningen delen. Hierbij is juist ook de ruimte voor jongeren om vragen te stellen, kritisch te zijn en feedback te geven aan de politici. Soms zijn de verschillen in meningen tussen jongeren en politieke partijen groot, maar kunnen we elkaar in het midden weer vinden. Daar dragen we als JongRES graag aan bij!

Hierna stoppen we ook niet. De komende maanden gaan we verder in gesprek met de politieke partijen om de stem van jongeren te blijven vertegenwoordigen. Zo blijven we bouwen aan jouw leefomgeving van de toekomst! 

Wil jij ook invloed hebben op jouw toekomst?

Wil jij een actieve rol spelen in het vinden van oplossingen? Dan is dit jouw kans! Bekijk nu onze vacatures en sluit je aan bij ons enthousiaste team. Samen kunnen we werken aan een duurzame toekomst voor Groningen. Jouw stem telt!