Spring naar content

Verkiezingsdebat ‘Energie van de Toekomst’

Noordoost Brabant

21 juni 2023

Ontdek de kracht van jouw stem en maak een verschil in de toekomst van Noord-Brabant! De provincie speelt een cruciale rol bij tal van belangrijke onderwerpen, waaronder energiebeleid, stikstofbeleid, woningbouw, mobiliteit en nog veel meer. Jouw stem telt en tijdens het verkiezingsdebat op 1 maart krijg je de kans om in gesprek te gaan met kandidaat statenleden die deze vraagstukken willen aanpakken.

Laat je stem horen en neem deel aan het verkiezingsdebat, waar de vertegenwoordigers van verschillende partijen samenkomen. Maak kennis met Iuri Martins van het CDA, Oscar van Raak van de SP, Richard Guijt van Volt en Horst Oosterveer van Ouderen Appèl Noord-Brabant, en nog vele anderen. Dit is jouw kans om rechtstreeks met hen in gesprek te gaan en je standpunten over belangrijke provinciale kwesties te delen.

Heb je vragen over het energiebeleid? Wil je weten hoe de kandidaten het stikstofbeleid willen aanpakken? Ben je benieuwd naar hun visie op woningbouw, mobiliteit en andere urgente onderwerpen? Het verkiezingsdebat biedt een unieke gelegenheid om antwoorden te krijgen en jouw zorgen en ideeën kenbaar te maken.

Jouw stem is van onschatbare waarde. Door deel te nemen aan het verkiezingsdebat, draag je bij aan de vorming van het beleid en de toekomst van Noord-Brabant. Laat zien dat je betrokken bent en geef de kandidaten inzicht in wat voor jou belangrijk is.

Mis deze kans niet om jouw stem te laten horen en de koers van Noord-Brabant mede te bepalen. Kom naar het verkiezingsdebat op 1 maart en maak het verschil!

▶ Waar? De Nachtzuster in Tilburg

▶ Tijd? Van 19:00 tot 20:30 uur. Inloop vanaf 18:30

▶ Ruimte om vragen te stellen en borrel achteraf.