Spring naar content

Nieuwe wegen op de Routekaart van Groningen

Groningen

21 juni 2023

Op donderdagavond 1 juni vindt de brainstormsessie plaats over de Routekaart Groningen CO2-Neutraal 2035. In samenwerking met de Gemeente Groningen organiseren we als Jong RES Groningen deze interactieve bijeenkomst, waarin we samen kijken naar de voortgang en  gestelde doelen bijstellen.

Tijdens de avond zal de gemeente ons informeren over de status van de doelen die in 2018 zijn opgesteld. Vervolgens denken we na over de rol van inwoners, de gemeente en de relevantie van de oorspronkelijke doelen in het licht van onze toekomstvisie. Natuurlijk zullen we het geluid van jongeren hier ook in laten doorklinken!

Na de brainstorm is er nog ruimte om verder te discussiëren en ideeën uit te wisselen onder het genot van een drankje. Hopelijk ben jij hierbij als jongeren, zodat we de volgende stap kunnen zetten in het behalen van de ambitieuze doelstellingen van de gemeente Groningen. Samen kunnen we werken aan een duurzame toekomst voor onze steden.

Wil je ook in de toekomst betrokken blijven bij activiteiten en jouw stem laten horen? Blijf op de hoogte van onze evenementen en mogelijkheden door ons te volgen op social media en onze website.