Spring naar content

JongRES MRE: Online dialoog tussen jongeren en bestuurders over jouw toekomst

Metropoolregio Eindhoven

21 juni 2023

Maak jij je druk over thema’s zoals klimaat, energie en wonen? Vind jij dat de stem van jongeren hier niet genoeg in naar voren komt? Of wil je gewoon graag meer te weten komen over wat jongeren en/of bestuurders vinden van deze thema’s? Dat kan je nu van je laten horen vanuit het gemak van je huiskamer. Door de online dialoog van Facilitating Company en Jong RES MRE  kun je in een paar minuten tijd laten weten wat jij absoluut noodzakelijk vindt voor jouw leefomgeving van de toekomst!

En bestuurders niet getreurd, jullie zijn ook van harte welkom om mee te doen aan de online dialoog, dus laat vooral van je horen. Uiteindelijk moeten we het samen doen!

 

Dus:

  • Ben je een jongere tussen 15 en 35 jaar?
  • Woon of werk je in de regio Eindhoven?
  • Vind je het belangrijk dat je mening wordt meegenomen als het gaat om duurzame vraagstukken die een impact hebben op hun duurzame toekomst – zoals klimaat, energie en wonen? 
  • Alleen weet je niet precies hoe je in contact kunnen komen met bestuurders om je mening te delen?  

Doe dan mee via deze link en laat je horen!

Wil je ook graag weten wat er verder met jouw input wordt gedaan? Kom dan naar de dialoog van 6 september en ga ook in levende lijve in gesprek met de bestuurders! Aanmelden kan via deze link.